CONTACT

Home / CONTACT

Wilt u contact met ons opnemen omdat u een specifieke vraag heeft, een opmerking wilt plaatsen, en/of u zich voor onze nieuwsbrieven wilt aanmelden?… dan kunt u onderstaand formulier invullen of ons via Social Media benaderen.

Facebook       Twitter

logo horizontaal erfelijke hartziekten

Erfelijke Hartziekten is een landelijke website en is vooral bestemd voor patiënten, familieleden en zorgverleneners. Alle 8 academische ziekenhuizen in Nederland zijn hierbij betrokken en werken nauw samen in het kader van erfelijke hartziekten.

Afhankelijk van uw bericht kan het zijn dat wij contact moeten opnemen met het juiste ziekenhuis en afdeling om u zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarom is het mogelijk dat u pas na enkele dagen een antwoord zult ontvangen. Alvast bedankt voor uw begrip.

button

Wilt u meer weten over alle wetenschappelijke onderzoeken die momenteel op het gebied van erfelijke hartziekten worden verricht?

button

Rechtstreeks contact opnemen met een polikliniek van één van de academische ziekenhuizen waar u behandeld wordt of behandeld wilt worden?

button

Volg ons ook op social media (Facebook en Twitter) en houd contact met andere lotgenoten met dezelfde erfelijke hartaandoening!